(21.09.2020) "TEPEYE TIRMANIŞ" GÖREVİ İÇİN LEVELLER YENİLENDİ! KOŞUN!!! HOŞGELDİNİZ! HABERLERE YORUM BIRAKIN KAYNAŞALIM :) BLOĞUMUZA ÜYE OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİZ. ^-^ STARDOLL 'DAKİ EN YENİ HABERLERİ VE BEDAVALARI BURADAN TAKİP EDEBİLİRSİNİZ ! BEDAVALARI ÖNCE KENDİMİZDE YAPIP BURADA YAYINLIYORUZ. YORUMLARINIZI VE ÜYE OLMANIZI BEKLİYORUZ :) BLOĞU BEĞENDİN VE HALA ÜYE OLMADIN MI? :D HADİ BİZE DESTEK OL :D TEŞEKKÜRLER...

2 Mart 2013 Cumartesi

Kombin-Makyaj Eleştirisi 'FunSunnydefne'


Öncelikle başlamalıyımki çok kötü değilsin fakat bazı sorunlar var.Mesela o kanat bu kombine göre değil.O kanadı ille kullanmak istiyorsan herhangi bir 'kostum' üzerinde takabilirsin.Kanatı görmezden gelirsek iyisin,yaz havasını yansıtmışsın dışarı çıkmak için bu kombin gayet uygun.Şimdi gelelim senin için yaptığım kombine :)
                                                            
Elindeki dondurma ve kafandaki 'NIALL' yazısını çıkaramadığım için görmezden gel:)
ŞİMDİ İSE MAKYAJ :)


Saçın gerçekten çok hoş olmuş , kim tasarladıysa ellerine sağlık.Ama kirpiklerin çok fazla olmuş.Benim önerim;

                                  
Daha sade.Ve bikaç tavsiyem var .Kesinlikle siyah eyeliner veya göz kalemi edinmelisin.Dudak yapını ve yüz yapını değiştirmelisin.Yüz yapını daha çok yuvarlaksı yaparsan çok daha iyi olur:)

Evet bugünde  'FunSunnydefne' arkadaşımızı eleştirdik,birkaç tavsiye verdik.Eğer sizde birkaç tavsiye ve eleştiri isterseniz : Klüpteki bu konu hakkında olan tartışmaya katılabilirsiniz :)
                                                                 

4 yorum:

  1. Evet kanatlar biraz olmamış

    YanıtlaSil
  2. Arkadaşımız göründüğü gibi çok farklı bir tarzı var bence biraz daha onun tarzının dışına çıkmadan kombin veya makyaj yapabilirdin.Ama yinede güzel olmuş.

    YanıtlaSil
  3. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...