(21.09.2020) "TEPEYE TIRMANIŞ" GÖREVİ İÇİN LEVELLER YENİLENDİ! KOŞUN!!! HOŞGELDİNİZ! HABERLERE YORUM BIRAKIN KAYNAŞALIM :) BLOĞUMUZA ÜYE OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİZ. ^-^ STARDOLL 'DAKİ EN YENİ HABERLERİ VE BEDAVALARI BURADAN TAKİP EDEBİLİRSİNİZ ! BEDAVALARI ÖNCE KENDİMİZDE YAPIP BURADA YAYINLIYORUZ. YORUMLARINIZI VE ÜYE OLMANIZI BEKLİYORUZ :) BLOĞU BEĞENDİN VE HALA ÜYE OLMADIN MI? :D HADİ BİZE DESTEK OL :D TEŞEKKÜRLER...

8 Mart 2013 Cuma

Yeni Bebek-Kesha

 
Stardoll'da en yeni:
Kesha!
 
Kesha Hakkında:

Kesha'yı birçok insan onu Tik Tok şarkısıyla tanısa da, aslında Kesha'nın müzik kariyeri daha da geçmişe dayanıyor. Daha 18 yaşındayken Amerikalı süper prodüktör Dr. Luke ile plak ve yayıncılık şirketi ile anlaşma imzaladı. Britney Spears'in Lace and Leather şarkısında arka vokalde yer aldı. Flo Rida'nın ''Right Round'' şarkısında nakarat kısmında Flo Rida'ya eşlik etmiştir, fakat şarkıdan hiç para kazanamamıştır. Right Round, ABD'de bir hafta içinde 630.000 kez indirilerek ABD müzik tarihi boyunca ilk haftasında en çok indirilen şarkı olmuştur. Paris Hilton'un ''Nothing in the world'', The Veronicas'ın ''This Love'' şarkılarında da Kesha'nın imzası vardır.

 

İşte ilgimi çeken bölüm:

Kesha, ayrıca yakın arkadaşı Katy Perry'nin I Kissed A Girk klibinde de oynadı. MTV'ye verdiği bir röportajda, ''5 parasızdım. Katy bana klibinde oynamamı söyledi. İnanabiliyor musunuz? Katy sadece saçlarımı savurduğum için bana tam 1000 $ verdi! Katy'yi seviyorum. Ne de olsa onunla aynı insanlarla çalışıyoruz.'' demiştir.

Gerçek Hali:

 
Kesha'nın Stardoll'a katılmasına sevindim.
Ya siz? :)




3 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...