(21.09.2020) "TEPEYE TIRMANIŞ" GÖREVİ İÇİN LEVELLER YENİLENDİ! KOŞUN!!! HOŞGELDİNİZ! HABERLERE YORUM BIRAKIN KAYNAŞALIM :) BLOĞUMUZA ÜYE OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİZ. ^-^ STARDOLL 'DAKİ EN YENİ HABERLERİ VE BEDAVALARI BURADAN TAKİP EDEBİLİRSİNİZ ! BEDAVALARI ÖNCE KENDİMİZDE YAPIP BURADA YAYINLIYORUZ. YORUMLARINIZI VE ÜYE OLMANIZI BEKLİYORUZ :) BLOĞU BEĞENDİN VE HALA ÜYE OLMADIN MI? :D HADİ BİZE DESTEK OL :D TEŞEKKÜRLER...

15 Ağustos 2018 Çarşamba

Işıldayan Stardoll

Hepinize selam canlarımmm,
Siz de makyajlarınızda böyle ufak sihirler yapmak istiyorsanız bu yazı tam size göre! Bu parıltılı görünüm için sadece 3 ürün yeterli!

İlk ürünümüz gözlerimizin daha duygulu bakması için Ink'd Studio mağazasının son sayfasındaki bu üründen 2 adet alın. Fiyatı 4 SD hiç bişey yani. Gözbebeğimizi çevreleyecek şekilde küçülterek yerleştiriyoruz. 

2. Ürün dudağımızın ışıldaması için Luxe rujlardan herhangi birini alabilirsiniz. Eğer o renkleri beğenmediyseniz Luxe marka rujdan bir kat sürdükten sonra başka marka ruj sürerek de bu ışıltıyı yakalayabilirsiniz.


 Son olarak da göz makyajımızda bu ışıltının olması için yine Luxe markasının herhangi bir renginden alabilirsiniz. Dokundursanız bile o ışıltıyı verecektir. Üstelik kalp, yıldız, kuru kafa ve elmas şeklinde de ışıldayabilirsiniz! 


Düşüncelerinizi lütfen yorum kısmına yazın 💗
Bloğa üye olmak için Buraya Tıklayarak üye olabilir, bize destek olabilirsin! 👊😍✊

5 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...