(21.09.2020) "TEPEYE TIRMANIŞ" GÖREVİ İÇİN LEVELLER YENİLENDİ! KOŞUN!!! HOŞGELDİNİZ! HABERLERE YORUM BIRAKIN KAYNAŞALIM :) BLOĞUMUZA ÜYE OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİZ. ^-^ STARDOLL 'DAKİ EN YENİ HABERLERİ VE BEDAVALARI BURADAN TAKİP EDEBİLİRSİNİZ ! BEDAVALARI ÖNCE KENDİMİZDE YAPIP BURADA YAYINLIYORUZ. YORUMLARINIZI VE ÜYE OLMANIZI BEKLİYORUZ :) BLOĞU BEĞENDİN VE HALA ÜYE OLMADIN MI? :D HADİ BİZE DESTEK OL :D TEŞEKKÜRLER...

22 Temmuz 2018 Pazar

Bugün Stardoll'da Neler Oldu?

Heloooooooooooo! :D Enerjili bir giriş yapmak istedim. Bugün Stardoll'da olan bitenlere bakacağız :D Yani günün süperstarı kim? Haftalık süperstar ödülü ne ? Spotlight trendlerinde kimler var gibi konuları sizee sunacağım.

Bu hafta size verilen süperstar hediyesi ;




Bu kemerle güzel kombinler çıkarılabilir. Şimdi günün süperstarına geçelim.
Bugünün süperstarı ;

Tabiki yorumlamadan olmaz süperstarımızı :D Ben saçını ve yüzünü beğendim. Sadece üstündeki ile etek uyum sağlamamış. Siz neler düşünüyorsunuz?

Günün Spotlight Trendleri ;


Super_anna_ ve ola45True göz kamaştırıyor. Ve beğeni patlamasıyla zirvede gözüküyor. Bu ikili hakkında yorumlarınız neler ?
Günün ürününede bakmadan olmaz diymi :D 
İşte bu günün ürünü ;

Ürünümüzde bu. Yaz için mükemmel ve müthiş ötesi kırmızı bir bikini.. Söz sizde !

E TheVote kazananımızıda unutmamak gerek.
Cadde temalı konsept ile kazanan kızımız ;


Hilary_Klaudia ! Cadde konseptine uyduğunu pek sanmıyorum :D Ama mükemmel gözüküyor ve hakettiği güzelliğinden belli oluyor..

Son olarakta bugün kü Cg ve Ncg kazananlarımızz ;

Sevgili yazarımız imadraKitty bildiğiniz üzere Cg deniyordu. Ncg ' yi kazandı. Onun adına sevindim ve tebrikler. Asıl CG kazananımız ise star.dollRosana  :) İkisinide tebrik ediyorum. 


Bu konsepti nasıl buldunuz? Aşağıya her gün böyle yazı paylaşmamı istiyorsanız yorum bırakmayı unutmayın.

İyi Günler!


1 yorum:

  1. Bence boyle yazilar paylasmaniz iyi olur bilgilenmis oluyoruz :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...