(21.09.2020) "TEPEYE TIRMANIŞ" GÖREVİ İÇİN LEVELLER YENİLENDİ! KOŞUN!!! HOŞGELDİNİZ! HABERLERE YORUM BIRAKIN KAYNAŞALIM :) BLOĞUMUZA ÜYE OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİZ. ^-^ STARDOLL 'DAKİ EN YENİ HABERLERİ VE BEDAVALARI BURADAN TAKİP EDEBİLİRSİNİZ ! BEDAVALARI ÖNCE KENDİMİZDE YAPIP BURADA YAYINLIYORUZ. YORUMLARINIZI VE ÜYE OLMANIZI BEKLİYORUZ :) BLOĞU BEĞENDİN VE HALA ÜYE OLMADIN MI? :D HADİ BİZE DESTEK OL :D TEŞEKKÜRLER...

16 Temmuz 2018 Pazartesi

Balenciaga Starplaza'da!

Hepimizin bildiği gibi Stardoll, birçok markayı Starplazaya taşıyor. Benim en sevdiğim yönü bu sanırım. Şimdi ise Balenciaga markasını bizlerle buluşturdu. Ürünlere hemen göz atmanızı öneririm. Starplazaya gitmek için Tıklayın!

Ürün fiyatları markaya göre oldukça uygun. Kaçırılmayacak parçalar var. 2016 ve 2017 koleksiyonundan parçalar olması dikkatimi çekti. 2018 koleksiyonunda o kadar iyi ürünlerin olmasına rağmen bu kadar az yer verilmesi garip.
Gerçek hallerine gözatmak isterseniz birkaç tanesini ekledim. Ya da sitesine gidip de inceleyebilirsiniz. Balenciaga'nın sitesine gitmek için Tıklayın!
İşte ürünlerin gerçek halleri!
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...