(21.09.2020) "TEPEYE TIRMANIŞ" GÖREVİ İÇİN LEVELLER YENİLENDİ! KOŞUN!!! HOŞGELDİNİZ! HABERLERE YORUM BIRAKIN KAYNAŞALIM :) BLOĞUMUZA ÜYE OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİZ. ^-^ STARDOLL 'DAKİ EN YENİ HABERLERİ VE BEDAVALARI BURADAN TAKİP EDEBİLİRSİNİZ ! BEDAVALARI ÖNCE KENDİMİZDE YAPIP BURADA YAYINLIYORUZ. YORUMLARINIZI VE ÜYE OLMANIZI BEKLİYORUZ :) BLOĞU BEĞENDİN VE HALA ÜYE OLMADIN MI? :D HADİ BİZE DESTEK OL :D TEŞEKKÜRLER...

16 Ağustos 2012 Perşembe

Bedava Winx Elbise, Kanat, Bebek


Bu bedavalar için önce sslpro.org veya ubertunnel.com veya turbohide.com veya bypassthe.net adreslerinden birine gidin.
Açılan sayfadaki boşluğa stardoll.com adresini yazın.
Üye girişi yapın.
Üstteki URL çubuğuna www.stardoll.com/en/contest/index.php adresini yazın. Daha sonra açılan sayfanın sol alt kısmında "winx bebeği" olacak (resimde gösterdim) ona tıklayın.


Sonra açılan sayfanın üstünde bulunan URL çubuğuna stardoll.com/en/magazine/catwalk/ adresini yazın. Açılan sayfanın sağ tarafında "gitar" var (resimde gösterdim) ona tıklayın.


Daha sonra tekrar üstteki URL çubuğuna stardoll.com/en/video/ adresini yazın. Açılan sayfanın sol tarafında "winx bebeği" (resimde gösterdim) var ona tıklayın.

Daha sonra tekrar üstteki URL çubuğuna stardoll.com/en/user/diaryLists.php adresini yazın. Açılan sayfanın sol tarafında "mikrofon" (resimde gösterdim) var ona tıklayın.


Daha sonra tekrar üstteki URL çubuğuna  http://www.stardoll.com/en/user/scenery.php adresini yazın. Açılan sayfanın sağ tarafında "sahne" (resimde gösterdim) var ona tıklayın.

Bedavalar sonunda suitinde! :)) Çok uğraştırdı beni ama Winx bebeği güzelmiş =)

1 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...