(21.09.2020) "TEPEYE TIRMANIŞ" GÖREVİ İÇİN LEVELLER YENİLENDİ! KOŞUN!!! HOŞGELDİNİZ! HABERLERE YORUM BIRAKIN KAYNAŞALIM :) BLOĞUMUZA ÜYE OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİZ. ^-^ STARDOLL 'DAKİ EN YENİ HABERLERİ VE BEDAVALARI BURADAN TAKİP EDEBİLİRSİNİZ ! BEDAVALARI ÖNCE KENDİMİZDE YAPIP BURADA YAYINLIYORUZ. YORUMLARINIZI VE ÜYE OLMANIZI BEKLİYORUZ :) BLOĞU BEĞENDİN VE HALA ÜYE OLMADIN MI? :D HADİ BİZE DESTEK OL :D TEŞEKKÜRLER...

21 Ağustos 2012 Salı

Yeni Bebek : Liam Payne Ve Yarışması

Hepimizim tanıdığı One Direction üyeleri artık Stardoll'da !Önce Harry sonra Zayn , Niall  şimdi de Liam! Stardoll bu ayın 1Direction ayı olacağını söylemişti :) Liam ı giydirmek için tıkla!

Tabi Stardoll Liam için de bir giydirme yarışması yapıyor. Yarışmaya gitmek için tıkla.

Liam 'ı tanıyalım mı ?

Evet sakin ol. Ben de biliyorum . Çocuk harbi taş!:D Şimdi aşağıyı oku :D
Üç hafta erken doğan ve hastanede tutulan Liam'ın tek böbreği vardı ancak 7 Ağustos 2012 tarihinde yapılan bir ultrason sonucu 2. böbreğinin çalıştığıda belirlendi Ruth ve Nora adlarında iki kız kardeşe sahip. Ortaokula başladığında koşu takımı için çalışmış ve yarışmada birinci olmuştur. 12 yaşındayken okulun 18 yaş altı grubuna dahil olan Liam basketbol takımına katılmıştır. Daha sonra kız kardeşinin erkek arkadaşından boks dersleri almış. 12 yaşındayken 38 yaşında bir adamla mücadele ederken burnunu kırmış ve kulak zarı delinmiş.İki yıldan berı Danıelle Peazer ıle ılıskısı var.
The X Factor yarışmasına ilk kez 2008 yılında katıldı ama yarışmanın jürileri ona 2 yıl sonra gelmesini önerdi. 2 yıl sonra tekrardan katıldığında da bootcamp'de elendi. Ancak Nicole Scherzinger'ın tavsiyesi ile erkekler kategorisinde elemeleri geçememiş olan diğer 4 yarışmacı (Louis Tomlinson,Zayn MalikNiall Horan ve Harry Styles) ile One Direction isimli bir grup kurarak gruplar kategorisinde yarıştılar. On hafta sonunda finale kadar yükselen grup yarışmayı üçüncülükle bitirdi. One Direction ile 6 single ve 1 stüdyo albümüne imza atmıştır.
Şarkılarından birini dinlemek için 

2 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...