(21.09.2020) "TEPEYE TIRMANIŞ" GÖREVİ İÇİN LEVELLER YENİLENDİ! KOŞUN!!! HOŞGELDİNİZ! HABERLERE YORUM BIRAKIN KAYNAŞALIM :) BLOĞUMUZA ÜYE OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİZ. ^-^ STARDOLL 'DAKİ EN YENİ HABERLERİ VE BEDAVALARI BURADAN TAKİP EDEBİLİRSİNİZ ! BEDAVALARI ÖNCE KENDİMİZDE YAPIP BURADA YAYINLIYORUZ. YORUMLARINIZI VE ÜYE OLMANIZI BEKLİYORUZ :) BLOĞU BEĞENDİN VE HALA ÜYE OLMADIN MI? :D HADİ BİZE DESTEK OL :D TEŞEKKÜRLER...

28 Ocak 2017 Cumartesi

Kombin Çekilişi!

Herkese selam!

Sürekli çekiliş yapıyoruz fakat bu sefer ilk defa kombin çekilişi yapacağım. Bu 5 ürün de çekilişe dahil ve hepsi verilecek. Ürünlere gelecek olursak hepsi SCli ve starplazada bulunmayan ürünler. Neden mi SCli ürünler?

Çünkü Stardoll'da kendi ürünümüz bir başkasına hediye edilmediği için Starbazaarda satarak hediye ediyoruz. Alırken sizi zorlamayacak şekilde vermek istedim bu yüzden SCli ürünler tercih ettim.

Hadi bakalım katılanları yorumda görebilir miyiz 👇💬

NOT: Çekilişe yeterli katılım olmazsa çekiliş iptal olacaktır. Yeterli katılım en az 10 kişi olmalıdır. Çekilişe katılmak için yoruma kullanıcı adınızı yazmanız yeterlidir.


15 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...