(21.09.2020) "TEPEYE TIRMANIŞ" GÖREVİ İÇİN LEVELLER YENİLENDİ! KOŞUN!!! HOŞGELDİNİZ! HABERLERE YORUM BIRAKIN KAYNAŞALIM :) BLOĞUMUZA ÜYE OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİZ. ^-^ STARDOLL 'DAKİ EN YENİ HABERLERİ VE BEDAVALARI BURADAN TAKİP EDEBİLİRSİNİZ ! BEDAVALARI ÖNCE KENDİMİZDE YAPIP BURADA YAYINLIYORUZ. YORUMLARINIZI VE ÜYE OLMANIZI BEKLİYORUZ :) BLOĞU BEĞENDİN VE HALA ÜYE OLMADIN MI? :D HADİ BİZE DESTEK OL :D TEŞEKKÜRLER...

30 Nisan 2017 Pazar

Mağaza İnceleme

Selamlar! 😊

Geçtiğimiz hafta burada Tingeling mağazasının incelemesini yapmıştık. Ondan olumlu tepkiler alınca diğer mağazaları incelemeye devam ettim. Bu sefer Clique mağazasını inceleyeceğiz. 🙋👀 

Biliyorsunuz ki Clique aslında 2. el satış yapılan bir internet sitesi. Stardoll'da da reklamlarına denk gelmişsinizdir. Bu siteyi tanıtmak için açılan bir mağaza. Mağazaya gidip "About Clique" yazısına bastığınızda bununla ilgili bilgi alabiliyorsunuz fakat İngilizce olduğu için herkese hitap etmiyor. Aslında bu satış sitesi yalnızca Türkiye ve İsveç'te olmasına rağmen bizim dilimizde bilgilendirme olmaması da ayrı bir ironi.

Mağazaya bakacak olursak tam doldurulamamış gibi gözüküyor. Aynı ürünleri birçok mankende ya da farklı renklerde aynı ürünler getirilip öylesine oluşturulmuş bir mağaza gibi duruyor. Fiyatları ise çok uygun. En fazla 15 SD'ye ürün bulabilirsiniz. 



Gelelim ürün detaylarına...
Elbiseleri hiç beğenmedim. Hiçbir çekici yanı yok. Ama ucuzmuş, derseniz de inanın bu elbiseler yerine o fiyata takı alın daha çok işinize yarayacaktır.


Üstlerde gömlek modelleri ve gri tişört çok hoş. Büstiyer-etek takımları farklı denebilir. Deri ceketler ise oldukça uygun fiyatta.(14-15 sd)



 Altlarda genel olarak bütün parçalar güzel. Kırmızı etek dışında hepsini tercih edebilirsiniz. Kombinlerinizde işe yarar parçalar olabilir.

Ayakkabılarda ilk baştaki ayakkabı modeli çok iyi hem de bu fiyata bence kaçırmayın.(8-9 sd) 😍

 Bu şapkaların modası bence geçti. Kombinlerinizde kullanmak yerine dekor ürünündeki mankenlerinizde kullanarak değerlendirebilirsiniz.

Mağazada takı olmaması sitede takı satışının olmadığını mı gösterir diye düşündüm fakat takı satışı da mevcut. Bence siteyi tanıtmak için çok iyi bir fırsatı kaçırmışlar. Daha iyi bir mağaza olabilirdi.

Son gözlemlere gelecek olursak;
Hiçbir üründe kayma taşma yok 👍
Fiyatları oldukça uygun 👍
Ürünler gerçekçi durmuyor 👎
Hiç Sc'li ürün yok 👎
Starbazaar'da bu markanın satışı henüz yok.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...