(21.09.2020) "TEPEYE TIRMANIŞ" GÖREVİ İÇİN LEVELLER YENİLENDİ! KOŞUN!!! HOŞGELDİNİZ! HABERLERE YORUM BIRAKIN KAYNAŞALIM :) BLOĞUMUZA ÜYE OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİZ. ^-^ STARDOLL 'DAKİ EN YENİ HABERLERİ VE BEDAVALARI BURADAN TAKİP EDEBİLİRSİNİZ ! BEDAVALARI ÖNCE KENDİMİZDE YAPIP BURADA YAYINLIYORUZ. YORUMLARINIZI VE ÜYE OLMANIZI BEKLİYORUZ :) BLOĞU BEĞENDİN VE HALA ÜYE OLMADIN MI? :D HADİ BİZE DESTEK OL :D TEŞEKKÜRLER...

11 Temmuz 2012 Çarşamba

"Millionarie Mansion" Ne Olabilir?

Arkadaşlar Millionarie Mansion bugün konuşulup durdu. Nedir bu "Millionarie Mansion"? Türkçesi "Milyoner Konağı"... Şuan suit shopta yazısı var ama içi boş. Belki Stardoll'un güzel bir yeniliği bizi bekliyordur :)


Bana kalırsa bu yenilik Beach Villa tarzı bir suit tasarımı olabilir. Fazla SD'si olanlar konağa sahip olur ve konağa özel eşyaları satın alabilir.


Sizce ne olabilir, düşünceleriniz neler?


1 yorum:

  1. ya bişey söyleyeceğim bnde stardoll oynuyorum ve çok beğeniyorum sizden bi ricada bulunmak istiyorum

    rica etsem birazda süperstar olamayanlara hile olarak yardm edebilir misiniz herşey stardollarla olunca alma şeyimiz azanılo o verdiğin facebooktan fln girioruz en fazla 50 stardollarımız oluyor onada istediklerimizi alamıyoruz ki :'( nolur birazda bize yardmcı olabilirmisin ??

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...