(21.09.2020) "TEPEYE TIRMANIŞ" GÖREVİ İÇİN LEVELLER YENİLENDİ! KOŞUN!!! HOŞGELDİNİZ! HABERLERE YORUM BIRAKIN KAYNAŞALIM :) BLOĞUMUZA ÜYE OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİZ. ^-^ STARDOLL 'DAKİ EN YENİ HABERLERİ VE BEDAVALARI BURADAN TAKİP EDEBİLİRSİNİZ ! BEDAVALARI ÖNCE KENDİMİZDE YAPIP BURADA YAYINLIYORUZ. YORUMLARINIZI VE ÜYE OLMANIZI BEKLİYORUZ :) BLOĞU BEĞENDİN VE HALA ÜYE OLMADIN MI? :D HADİ BİZE DESTEK OL :D TEŞEKKÜRLER...

25 Şubat 2019 Pazartesi

STARDOLL CARNIVAL 2019


Merhaba sevgili okurlar,
Bugün stardoll'a en sevdiğim etkinlikten birisi olan karnaval yarışmaları geldi. Birbirinden güzel ödüllerin yer aldığı yarışmaları biraz inceleyelim.

Stardoll'a giriş yaptığımızda evimize aşağıdaki ürünler geliyor:







Ayrıca tüm kullanıcılar için ücretsiz parti odası da var: 


Yarışmalardan bahsedecek olursak, tıpkı geçen sene de olduğu gibi Carnival King, Carnival Queen ve Carnival Party Animal kazananı seçilecek. 
Kazananlar 1 aylık süperstarlık, 100 stardollar, kuşak ve taç ile ödüllendirilecek.


Carnival King ve Queen seçiilebilmek için yapmanız gereken tek şey bebeğinizi ve odanızı karnaval ruhuna uygun bir şekilde hazırlayıp fotoğrafını çekip yarışmaya yollamak. Carnival Party Animal olabilmek içinse yine aynı şekilde karnavala uygun bir şekilde hazırlanıp karnaval özel partisi açarak arkadaşlarınızla partide fotoğraf çekilip yollamanız gerekiyor. 

Geçen sene Carnival Party Animal kazananı sizlerin de oylarıyla ben seçilmiştim. Konu tekrar gündeme gelmişken sizlere tekrar teşekkür ettiğimi belirmek isterim.

Size fikir vermesi açısından yarışmayı kazanmamı sağlayan fotoğrafı ve geçen senin diğer kazananlarını aşağıya bırakıyorum:



Herkese bol şans :)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...