(21.09.2020) "TEPEYE TIRMANIŞ" GÖREVİ İÇİN LEVELLER YENİLENDİ! KOŞUN!!! HOŞGELDİNİZ! HABERLERE YORUM BIRAKIN KAYNAŞALIM :) BLOĞUMUZA ÜYE OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİZ. ^-^ STARDOLL 'DAKİ EN YENİ HABERLERİ VE BEDAVALARI BURADAN TAKİP EDEBİLİRSİNİZ ! BEDAVALARI ÖNCE KENDİMİZDE YAPIP BURADA YAYINLIYORUZ. YORUMLARINIZI VE ÜYE OLMANIZI BEKLİYORUZ :) BLOĞU BEĞENDİN VE HALA ÜYE OLMADIN MI? :D HADİ BİZE DESTEK OL :D TEŞEKKÜRLER...

26 Şubat 2017 Pazar

Yok Böyle Kombin/ Yeni Hafta

Herkese merhaba,

Pazar gününün verdiği enerji ve tembelliğin dengesini tutturanlar burada mı? 👐

Yok Böyle Kombin yarışmasını takip edenler burada mı peki? 👀

Gerçekten acemi olduğum, Stardoll'da en zorlandığım ama en keyif aldığım yarışma bu sanırım 😌 (aramızda kalsın Starblogger iken bile bu kadar zorlanmadım🙊)

Biliyorsunuz ki bu hafta yarışmamıza veda eden olmadı ama yeni bir yarışmacı aramıza katıldı, JaellaStar. Kendisini tanıyalım.

___________________________________________________________________________________

Adım yerine lakabım Sel'i tercih ederim. 5 yılı aşkın Stardoll oynuyorum.
Tarzımı açıklayabileceğim kelimeler cesur, modern ve sıradışı olduğunu düşünüyorum. Bu yarışmaya kendi tarzımla bir farklılık getirebileceğimi umuyorum.

_______________________________________________________________________

Şimdiden başarılar dilerim 💗 Bakalım yeni yarışmacımız yarışmamızda hangi kombinlerle boy gösterecek :)

Siz yeni yarışmacımızı nasıl buldunuz?

Her türlü öneri ve eleştiriye açığız. Yarışmayla ilgili önerilerinizi bana mesaj yoluyla ulaştırabilirsiniz. Keyifli oyunlar 💖 

1 yorum:

  1. yarışmayla ilgili bir önerimvar. yarışmacıların jürinin eleştrilerine karşı kendilerini savunabilecekleri, cevap verebilecekleri bir platform olsa keşke. bunu stardollda seri bir şekilde gerçekleştirmenin öümkün olmadığının farkındayım ve işin bu kısmına getirebileceğim bir önerim maalesef yok. Ama keşke karşılıklı yorumlaşabilselerdi, eleştrilerin açıklamalarını yapabilselerdi daha keyifle takip edilebilir ayrıca daha da geliştirici olabilirdi. (isimkoyma)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...