(21.09.2020) "TEPEYE TIRMANIŞ" GÖREVİ İÇİN LEVELLER YENİLENDİ! KOŞUN!!! HOŞGELDİNİZ! HABERLERE YORUM BIRAKIN KAYNAŞALIM :) BLOĞUMUZA ÜYE OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİZ. ^-^ STARDOLL 'DAKİ EN YENİ HABERLERİ VE BEDAVALARI BURADAN TAKİP EDEBİLİRSİNİZ ! BEDAVALARI ÖNCE KENDİMİZDE YAPIP BURADA YAYINLIYORUZ. YORUMLARINIZI VE ÜYE OLMANIZI BEKLİYORUZ :) BLOĞU BEĞENDİN VE HALA ÜYE OLMADIN MI? :D HADİ BİZE DESTEK OL :D TEŞEKKÜRLER...

26 Şubat 2017 Pazar

The Vote 10.su Oldum!

Arkadaşlar vote oylamasında 9427 kişinin katıldığı oylamada, aşağıdaki fotoğrafımla 24/02/2017 tarihi itibariyle 10.seçildim.

The Vote'da üst sıralarda yer almak için tiyolarınız var mı?



4 yorum:

  1. Ben vote nin güvenilir olduğunu düşünmüyorum. İnsanlar görev tamamlamak için fotoğrafa bakmadan oy veriyorlar. uzun süre dereceye girenleri takip ettim ve çoğunlukla konuya uygun olmayan fotoğrafların seçildiğini fark ettim. Hatta bazen öylesine çekilmiş suitin herhangi bir köşesinin fotoğrafının yüksek oylar alabildiğini gördüm. bir keresinde çiçeklerle dolu olan ve konsepti de çiçek olan bir günde ilk bine girebilmiştim. Yine de votede yapılabilecek en iyi şeyin fotoğrafın dikkat çekici olması diye düşünüyorum. (isimkoyma)

    YanıtlaSil
  2. bu arada derecen için tebrikler. Bu kombinini çok beğenmiştim :) (isimkoyma)

    YanıtlaSil
  3. MmorrresWbist-so-1994 Jill Smith Free Download
    limengunscor

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...