(21.09.2020) "TEPEYE TIRMANIŞ" GÖREVİ İÇİN LEVELLER YENİLENDİ! KOŞUN!!! HOŞGELDİNİZ! HABERLERE YORUM BIRAKIN KAYNAŞALIM :) BLOĞUMUZA ÜYE OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİZ. ^-^ STARDOLL 'DAKİ EN YENİ HABERLERİ VE BEDAVALARI BURADAN TAKİP EDEBİLİRSİNİZ ! BEDAVALARI ÖNCE KENDİMİZDE YAPIP BURADA YAYINLIYORUZ. YORUMLARINIZI VE ÜYE OLMANIZI BEKLİYORUZ :) BLOĞU BEĞENDİN VE HALA ÜYE OLMADIN MI? :D HADİ BİZE DESTEK OL :D TEŞEKKÜRLER...

1 Aralık 2012 Cumartesi

Makyaj Önerisi (Ruj)

 
Evet kızlar, 2013 yılına giryoruz ve artık öyle rujları dümdüz sürmek yok :) İnternette gördüm ve hemen stardollda uygulamaya karar verdim. İlk önce resimdeki gibi düz bir rengi sürüyoruz.
 
Sonra resimdeki gibi ilk sürdüğümüz renge uyumlu bir rengi kenarlarına hafifçe sürüyoruz.( Not: Eğer çok fazla sürerseniz hoş bir görüntü olmaz.)     Sonra biraz belirginleştiriyoruz.
 
Sonra parlatıcı sürerek daha güzel bir görüntü yakalayabilirsiniz :) Emin olun uzaktan çok daha güzel görünür. Ayrıca siz uyumlu farklı renklerle de yapabilirsiniz :) ( Gözlere bakmayın makyajı silmem gerekiyordu. )
 
Aşağıda sarı-turuncu renkleri ile yaptım.
 
 

1 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...