(21.09.2020) "TEPEYE TIRMANIŞ" GÖREVİ İÇİN LEVELLER YENİLENDİ! KOŞUN!!! HOŞGELDİNİZ! HABERLERE YORUM BIRAKIN KAYNAŞALIM :) BLOĞUMUZA ÜYE OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİZ. ^-^ STARDOLL 'DAKİ EN YENİ HABERLERİ VE BEDAVALARI BURADAN TAKİP EDEBİLİRSİNİZ ! BEDAVALARI ÖNCE KENDİMİZDE YAPIP BURADA YAYINLIYORUZ. YORUMLARINIZI VE ÜYE OLMANIZI BEKLİYORUZ :) BLOĞU BEĞENDİN VE HALA ÜYE OLMADIN MI? :D HADİ BİZE DESTEK OL :D TEŞEKKÜRLER...

5 Aralık 2012 Çarşamba

Kombin/Makyaj Eleştirisi- DivaCenko




Bugünkü kombin/makyaj eleştiri köşemizde DivaCenko arkadaşımız var.
İlk olarak kombinine baktığımızda:
Rock/Punk havası vermeye çalışmış. Ancak deri ceketin altına bermuda pantolon olmamış bence, pantolonun paçaları biraz daha uzun olmalıydı. Çanta da kullanmamışsın. Kombini dikkat çekici yapan şey, aksesuarlardır. O yüzden aksesuar;atkı,şal,kolye,çanta vs. kullanmayı ihmal etmemelisin. Onun dışında genel olarak hoş bir kombin oluşturmaya çalışmışsın.
Gardırobunda spor kıyafetler ağırlıkta olduğu için, benim sana önerdiğim kombin de spor... Ama biraz daha renkli. Spor kıyafetlerde renkleri istediğin gibi karıştırabilirsin.
Gardrobundaki eksiklikler: Ceket, uzun askılı çanta, converse dışında farklı spor ayakkabıları...




Makyajına gelecek olursak; çok güzel bir makyaj aslında ama kırmızı ruj seni spor halinden biraz daha uzaklaştırmış. Daha doğal bir halde olmak için rujda pembe/ten rengi tonlarını kullanmanda fayda var. Allık olarak kahve tonlarını tercih edebilirsin. Beyaz far ile gözlerine aydınlık katıp daha fresh bir görünümü yakala. :)
Makyaj malzemelerindeki eksiklikler: Bronz renkte allık, ten rengi ruj.
DivaCenko arkadaşımıza teşekkürler...

Eğer siz de kombininizin/makyajınızın olumlu-olumsuz yönleriyle eleştirilmesini istiyorsanız burayı tıklayıp klübümüze yorum bırakın 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...