(21.09.2020) "TEPEYE TIRMANIŞ" GÖREVİ İÇİN LEVELLER YENİLENDİ! KOŞUN!!! HOŞGELDİNİZ! HABERLERE YORUM BIRAKIN KAYNAŞALIM :) BLOĞUMUZA ÜYE OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİZ. ^-^ STARDOLL 'DAKİ EN YENİ HABERLERİ VE BEDAVALARI BURADAN TAKİP EDEBİLİRSİNİZ ! BEDAVALARI ÖNCE KENDİMİZDE YAPIP BURADA YAYINLIYORUZ. YORUMLARINIZI VE ÜYE OLMANIZI BEKLİYORUZ :) BLOĞU BEĞENDİN VE HALA ÜYE OLMADIN MI? :D HADİ BİZE DESTEK OL :D TEŞEKKÜRLER...

24 Kasım 2012 Cumartesi

Dolabınızda Bulunsun!..

Bu ceketin fiyatı 84 sc ve itgirls mağazasında satılıyor. Bence bu ceket bir dolabın olmazsa olmazı . Uzun pantolonlarla kombin yaparken sonbahar havası vermek için kullanabilirsiniz .

Bunun fiyatı 53 sc ve itgirl's mağazasında satılıyor. Sıradan kombinlerinizi (bknz. : beyaz üst, blue jean , kot ceket.) renklendirmek içn kullanabilirsiniz :)

Siyah çanta olmadan kombin yapmak zor olur . Sonuçta çoğu kombinde siyah bir şeyler vardır . O nedenle bu çantayı hemen satın alın :) Basic de 22 sc :)


Siyah ayakkabı ... Basit kombinler için idealdir . Almanız iyi olur . Basic de 15 sc :) :)

Kış kombinlerinde etek kullanacaksanız mutlaka çorabınız olmalı . En basit renk olan siyahı kullanabilirsiniz. Sadece 38 sc basic te . Üstelik renkleri de var :)

Başka bir yazıda görüşmek üzere :) 
sedakayac




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...