(21.09.2020) "TEPEYE TIRMANIŞ" GÖREVİ İÇİN LEVELLER YENİLENDİ! KOŞUN!!! HOŞGELDİNİZ! HABERLERE YORUM BIRAKIN KAYNAŞALIM :) BLOĞUMUZA ÜYE OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİZ. ^-^ STARDOLL 'DAKİ EN YENİ HABERLERİ VE BEDAVALARI BURADAN TAKİP EDEBİLİRSİNİZ ! BEDAVALARI ÖNCE KENDİMİZDE YAPIP BURADA YAYINLIYORUZ. YORUMLARINIZI VE ÜYE OLMANIZI BEKLİYORUZ :) BLOĞU BEĞENDİN VE HALA ÜYE OLMADIN MI? :D HADİ BİZE DESTEK OL :D TEŞEKKÜRLER...

26 Kasım 2017 Pazar

HOTBUYS ARALIK (2017)

Merhaba sevgili stardoll kullanıcıları!
Bugün Aralık ayı Hotbuys'larını detaylı olarak inceleyeceğiz. Bu yılın son Hotbuys'larına "Noel Hotbuys'ları" da diyebiliriz.
Toplam 9 parçadan oluşan Hotbuys ürünlerinin 4 parçası elbise, 2 parçası ayakkabı, 2 parçası takı ve 1 parçası çantadan oluşuyor. 
Hotbuys'un ilk ürünü 2 Aralık'ta Rio Chicas Mağazasına gelecek.
Transparan, uzun kollu ve kolları büzgülü olan yeşil renk bir elbisedir.

Hotbuys'un 4 Kasım'da Pretty N Love mağazasına gelecek olan ikinci ürünü ise; Beyaz yakalı, dantel detaylı, kısa ve kolsuz bir elbisedir. Bu elbise koleksiyonun en çok ilgi gören parçalarından birisi olacak diye düşünüyorum.

Gelecek olan 3. ürünümüz ise 9 Aralık'ta Rio Chicas mağazasında olacak olan; tüy detaylı haki renginde bir ayakkabıdır.

Dördüncü ürünümüz ise; 11 Aralık'ta It Girls mağazasına gelecektir. Bu ürünümüz yeşil renkte yuvarlak bir küpedir. Tahminen 2 Aralık'ta gelecek olan yeşil elbiseyle takım olarak düşünüldü.

13 Aralık'ta da beşinci Hotbuys'umuz gelecek.
Baklava dilimi desenli, boyu diz altında olan ve kolları olmayan kırmızı renkte güzel bir elbisedir. Düşünceme göre koleksiyondaki Noel'e en uygun parça da bu elbise.

Altıncı ürünümüz 16 Aralık'ta Rio Chicas Mağazasında olacak.
Uzunluğu göğüs hizasında olan gold renkte bir kolyedir. Bu kolyenin ilgi görüp görmeyeceği konusunda meraklıyım açıkçası.

Hotbuys'un en güzel parçası ise 19 Aralık'ta It Girls Mağazasına gelecek. Önünde kurdele detayı olan gümüş renkli pırıl pırıl bir elbise.

28 Aralık'ta Velvet Orchid Mağazasına Hotbuys koleksiyonun ikinci ayakkabısı gelecek.
Ayakkabının üst kısmı gümüş tabanı ise siyah renkte. Koleksiyondaki gümüş elbise ile birlikte kullanabiliriz.

Ve Hotbuys'un en son gelecek olan parçası 30 Aralık'ta Fallen Angel mağazasında olacak.
Son Hotbuys'umuz kırmızı renkte gold detayları olan atkılı bir çantadır.


Bu yılın son Hotbuys'larını da böylece yorumlamış olduk. Koleksiyon hakkındaki düşüncelerinizi ve gelecek yıl görmek istediğiniz ürünleri yorum yaparak bizimle paylaşabilirsiniz. 

Herkese iyi oyunlar diliyorum :)



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...