(21.09.2020) "TEPEYE TIRMANIŞ" GÖREVİ İÇİN LEVELLER YENİLENDİ! KOŞUN!!! HOŞGELDİNİZ! HABERLERE YORUM BIRAKIN KAYNAŞALIM :) BLOĞUMUZA ÜYE OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİZ. ^-^ STARDOLL 'DAKİ EN YENİ HABERLERİ VE BEDAVALARI BURADAN TAKİP EDEBİLİRSİNİZ ! BEDAVALARI ÖNCE KENDİMİZDE YAPIP BURADA YAYINLIYORUZ. YORUMLARINIZI VE ÜYE OLMANIZI BEKLİYORUZ :) BLOĞU BEĞENDİN VE HALA ÜYE OLMADIN MI? :D HADİ BİZE DESTEK OL :D TEŞEKKÜRLER...

13 Kasım 2011 Pazar

Ucuz Elbise!

Kızlar Windows on the World mağazasında France koleksiyonunda ucuz pembe bir elbise var!Fiyatı 60 SC. Almak isteyenler hemen burayı tıklasın.

❤⋰Devamını Okumak İçin Tıklayın⋱❤»»

Voile: Yeni Kıyafetler !

Voile'nin beklenen yeni kıyafetlerinden birkaçı...
Öncelikle belirtmeden edemicem pembe elbise bir harika!Transparan tercih edilmiş.Kolyeye de bir anlam veremedim :D



❤⋰Devamını Okumak İçin Tıklayın⋱❤»»

Kış Konbini!

Kızlar sizin için yeni bir konbin hazırladım.Umarım beğenirsiniz.Bu yıl panço çok moda!Panço tarzı bir ceket seçtim.Bence harika bir konbin oldu :)Resmi detaylı görmek için üzerine tıklayın!
Toplam maliyet : 37 SD ve 178 SC.
Markalar: Bizou, Evil Panda,Fallen Angel,Sea of Stars.
Starplaza'ya gitmek için burayı tıklayın.

❤⋰Devamını Okumak İçin Tıklayın⋱❤»»

11 Kasım 2011 Cuma

HB Rio Çanta

Bu tüylü HB çanta hem çok şık hem çok sevimli.Ben hemen satın aldım.Bence kaçırmayın.İleride pahalıya satabilirsiniz canlarım :)

❤⋰Devamını Okumak İçin Tıklayın⋱❤»»

Yeni Dorée ve Polished Renkleri!

Kızlar bu renkler harika!Özellikle açık kahverengi saç boyasını çoook sevdim.Oje renkleri cap canlı!Kışımıza renk katacaklar!
Starplazaya gitmek için burayı tıklayın.









❤⋰Devamını Okumak İçin Tıklayın⋱❤»»

11/11/11 Kampanyası

Arkadaşlar Stardoll'un yeni bir kampanyası daha..13 Kasım gece yarısına kadar Starplaza'dan yapacağın alışverişler sana hediye olarak geri dönecek.Bu kampanyaya göre eğer Starplaza'dan :
1 SD'lik alışveriş yaparsan 1 hediye ve özel bir teşekkür mesajı
11SD'lik alışveriş yaparsan 111 SC kazanacaksın.
111SD'lik alışveriş yaparsan 5 tane kıyafet kazanacaksın.(Resimdeki doll'un üzerindekileri)
1111SD'lik alışveriş yaparsan bedava 1 aylık süperstarlık kazanacaksın.

NOT: Tabi 2 günde bu kadar alışveriş yapabilirseniz!Özellikle de 1111 SD'lik alışverişi!..
Detaylı bilgi için burayı tıkla cicim.

❤⋰Devamını Okumak İçin Tıklayın⋱❤»»

Bedava Twilight Hediyeleri

Bu bedavalar için önce 3proxy.de/ veya  rxproxy.com/ veya kproxy.com veya proxy-de.stardoll-blog.de/veya mouseproxy.com  adreslerinden birine gidin açılan sayfadaki boşluklara sırayla stardoll.com ve http://www.stardoll.com/en/video/?videoId=10 ve
http://www.stardoll.com/en/clubs/home.php?id=3105029&action=ma&ac=3105029 ve son olarak http://www.stardoll.com/en/do/campaign/twilight.php  adreslerini yazın ve üye girişi yapın.Resimde gördüğünüz bedavalar artık evinde!



❤⋰Devamını Okumak İçin Tıklayın⋱❤»»

Bedava Okul Çantası

Bu bedava için 82.102.5.98/proxy.cstools.net adresine gidin ve açılan yerdeki boşluğa http://www.stardoll.com/en/contest/view.php?id=1841 adresini yazın.Üye girişi yapın.Daha sonra sayfanın alt kısmında yarışma var o yarışmaya katılın.Bedava suitine gelecek canım ! :)




❤⋰Devamını Okumak İçin Tıklayın⋱❤»»

Bedava Spor Pembe Elbise

Bu bedava için önce webwarper.net/ veya speedyaccess.info/ veya dontfilter.us/ veya anonr.com/ veya proxoin.com/ adreslerinden birine gidin.Açılan sayfadaki boşluğa http://www.stardoll.com/en/design/designvote/spinbrush.php adresini yazıp sayfanın dolmasını bekleyin.Daha sonra da üye girişi yapın.İşte bu kadar !


❤⋰Devamını Okumak İçin Tıklayın⋱❤»»

Bedava Pembe Parti Elbisesi

Bu bedava için önce stardollda üye girişi yapın ve daha sonra buraya tıklayın. Karşınıza parti tasarlama yeri çıkacak.Parti salonunu düzenleyip ''invite and creative'' butonuna basıp,parti adını yazın ve Enter'e basın.Bedava evinizde olacak.


❤⋰Devamını Okumak İçin Tıklayın⋱❤»»

Bedava Pembe Kabarık Elbise

Önce http://4proxy.de/ adresine gidin ok işaretiyle gösterilmiş 4proxy yazına tıklayıp kutudaki boşluğa www.stardoll.com/ adresini yazın ve üye girişi yapın.tekrar http://4proxy.de/ adresine gidin ve açılan yerdeki www.stardoll.com/en/do/campaign/disneysharpay.php  boşluğa adresini yazın.Bedava evinde şekerim :)





❤⋰Devamını Okumak İçin Tıklayın⋱❤»»
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...